Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо розвивати культуру в громаді

Дата: 10.02.2023 16:00
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

У воєнний час мистецтво і культура особливо підживлюють дух, надихають, а також утверджують і популяризують українське. Заклади культури нашої громади впевнено тримають мистецький стрій, постійно підтверджуючи, що ми не лише сильна, а й талановита нація. Попри війну культура у громаді продовжує розвиватися. Сьогодні міський голова Олександр Тищенко зустрівся із директором Центру культури, мистецтв та естетичного виховання Іллінецької міської ради Миколою Романовим та керівником аматорського Іллінецького народного хору ім. В.Іжевського «Вінок Поділля» Геннадієм Сергеєвим. Під час зустрічі обговорили питання подальшої співпраці у реалізації важливих спільних проектів.

Потім гості долучилися до семінару працівників закладів культури Монастирищенської громади, де розповіли про важливі аспекти розвитку культурної галузі та поділилися досвідом успішної творчої діяльності аматорського Іллінецького народного хору ім. В.Іжевського «Вінок Поділля».

Працюємо далі й пам’ятаємо, що саме об'єднаність, стійкість, згуртованість і виконання кожним своїх обов'язків є вагомим внеском у перемогу над ворогом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора