Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ми про кохання будем говорити…

Дата: 14.02.2023 12:15
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

         Війна завдала і продовжує завдавати непоправних втрат нашій країні. Проте українці навіть у найтемніші часи шукають промінчики світла і добра, наповнюють себе та інших найкращими почуттями – коханням та любов’ю.

           Кохання – найзагадковіше з усіх людських почуттів. Воно здатне творити чудеса і спопеляти душу. Приємне і водночас болісне. Часто це почуття спонукає до вчинків, на які навряд чи б хтось наважився, якби не кохав. Воно надихало поетів і художників, музикантів і скульпторів на створення безсмертних шедеврів.

      Саме у цей найромантичніший день у році, коли, здається, саме кохання витає у повітрі, на юнацькому абонементі в Монастирищенської публічної бібліотеки презентовано літературно-поетичний етюд «На крилах любові», адже такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде! Вони лунають до нас зі сторінок романів, звучать в рядках зворушливої поезії, та, врешті решт,  промовляють багатоголоссям з будь-якої художньої книги чи біографії. В усі віки письменники та поети оспівували найсвятіше почуття, яке звеличувало людину і робило її щасливою.

          Тож нехай же в ваші серця, в ваші родини це свято принесе щирі й світлі почуття, доброту, розуміння і любов до рідних, близьких, друзів. Будьте щасливі!

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора