Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали довгожительку громади

Дата: 15.02.2023 15:35
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

У Монастирищенській громаді продовжують добру традицію – вітати поважних довгожителів з Днем народження, адже вони – це історія краю із життєвою мудрістю та багатим досвідом. Зовсім трішки їх залишилося – наших сивочолих бабусь та дідусів, яким доля подарувала життєві випробування, довголіття і наснагу дочекатися сьогодення.

Сьогодні 92 роки виповнилося жительці села Шабастівка – Гедзун Марії Прокопівні.

Марія Гедзун народилася 15 лютого 1931 року у Шабастівці. Тут пройшло і її життя. Працювала у дитсадку, рільничій бригаді – дійсно, протягом багаторічного трудового життя Марії Прокопівні доводилося працювати на різних роботах і всі вони були не з легких. Та попри усі труднощі іменинниця не падає духом й, не зважаючи на свій поважний вік, тримається.

Зі словами привітань, з нагоди свята, до Марії Прокопівни завітали помічник міського голови Наталія Гедзун та діловод Галина Йохна. Гості подякували іменинниці за невтомну працю, побажали міцного здоров’я, добра, щастя, Божого благословення і всіх земних благ. Марія Прокопівна висловила вдячність гостям за вітання, щирі слова та виявлену до неї увагу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора