Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У центрі культури та дозвілля відбувся вечір української пісні «Єднаймося, люба родино» приурочений Дню Єднання, за участі творчих колективів громади

Дата: 17.02.2023 21:15
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Українська пісня споконвіку є джерелом сили нашого народу. Її звучання лікує душу, живить, всиляє віру та надихає до боротьби. У часи великої радості та великої біди – ми завжди звертаємося до української пісні, бо в ній живе дух наших предків.

 Вже майже рік Україна здригається від того зла, яке принесли з собою російські окупанти на її родючу землю. Але український народ з першої години, з першого дня повномасштабного вторгнення – об’єднався та мужньо протистоїть російському війську.

 Тож сьогодні, щоб підтримати внутрішньо переміщених осіб, подякувати монастирищенським волонтерам, які з першого дня підтримують військових і людей, які знайшли в нас прихисток – творчі колективи громади у родинному колі зігрівали душі присутніх українською піснею.

 Ми вистоїмо та обов’язково переможемо! Бо допоки звучить українська пісня – живе Україна! Слава Героям, які боронять рідну землю та мову! Вічна пам'ять Героям, які віддали життя за Україну та український народ!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора