Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 14:00
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Сьогодні вся Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні, людей, які мужньо і хоробро відстоювали нашу незалежність та нашу єдність. Вони вкотре довели, що Україна завжди боротиметься за свою свободу.

18 лютого 2014 року в центрі Києва розпочалися найкривавіші протистояння. А всього з 18 по 20 лютого загинуло понад 100 активістів Євромайдану. Саме вони стали Героями Небесної Сотні, віддавши своє життя за свободу та демократичні цінності.

Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують справу Героїв Небесної Сотні, захищають наше з вами право на вільне життя.

Міський голова Олександр Тищенко, працівники міської ради, ДСНСники хвилиною мовчання вшанували невмирущу пам’ять про загиблих героїв Небесного Війська, Героїв Майдану, учасників АТО/ООС та захисників, які загинули під час широкомасштабного вторгнення росії на нашу землю, поклали квіти до пам’ятних знаків та долучилися до поминальної панахиди у Свято-Миколаєвському храмі.

Також Героїв вшанували біля пам’ятних знаків у селах Княжа Криниця та Халаїдове.

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх Героїв, які віддали життя за нашу свободу та право на вільний розвиток.

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора