Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сила України – в малих містах !

Дата: 21.02.2023 17:00
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Наша громада має чимало унікальних і туристично-привабливих місць, завдяки яким ми можемо розвивати туристичну галузь Монастирищини.

 І нині нам випала можливість стати частиною агротуристичного кластеру «Шляхи Трипільської Праматері». Але щоб досягнути бажаних результатів – необхідна єдність.

Саме про це та багато іншого сьогодні на бізнес-сніданку розмовляли представники бізнесу, влади та громадськості Монастирищини з головою ГО «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» Павлом Ярмієм, засновницею БФ підтримки ремісників «Це крафт» Вікторією Кулаковою та спікером заходу керівником відділу координації розвитку туристичної інфраструктури в регіонах Державного агентства розвитку туризму Ігорем Чабою.

 Це вже вдруге Павло Ярмій відвідав нашу громаду. Під час зустрічі він на прикладі своїх, вдало реалізованих туристичних проектах, таких як «Таврійський Ярмарок», «Чумак-Фест» і інші розповідав як саме можна отримати не лише економічний, а й соціальний зиск від їх впровадження. Не менш корисною та досить цікавою інформацією з присутніми ділився і Ігор Чаба, який до речі зумів за 2 роки ініціювати та реалізувати туристичну стратегію розвитку рідного міста Дрогобич і перетворити його на «маленький Львів».

 Загалом захід пройшов у форматі діалогу, було обговорено чимало питань, зокрема, щодо важливості партнерства всіх трьох ключових ланок: бізнес-влада-громадськість. А також створення робочої групи в межах проекту та необхідності прокладання і представлення туристичного маршруту Монастирищиною в межах кластеру.

Працюємо кожен на своєму фронті.

 Дякуємо ЗСУ за цю можливість!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора