Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЧАСНО ОПЛАЧУЙТЕ РАХУНКИ ЗА СПОЖИТУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ!

Дата: 22.02.2023 10:09
Кількість переглядів: 97

Своєчасний розрахунок за спожиту електроенергію під час війни є важливим фактором, який допомагає забезпечити стабільну роботу електромережі та їх найшвидше відновлення. Несвоєчасна оплата рахунків за спожиту електроенергію може мати негативні наслідки як для споживачів, так і для енергетичної інфраструктури в цілому.

По-перше, невчасна сплата рахунків може призвести до зупинки електропостачання, що стане причиною незручностей для споживача. Крім того, накопичення заборгованості може призвести до подальших проблем для самого боржника, таких як передача на суд, розірвання угоди та передача споживача до Постачальника останньої надії. Це може призвести до значного збільшення вартості електроенергії та інших додаткових витрат.

По-друге, несплата рахунків може також призвести до небезпеки для стабільності енергосистеми в цілому. Багато споживачів, які не сплачують рахунки вчасно, можуть призвести до нестачі коштів для підтримки та ремонту електромереж, що своєю чергою може призвести до збоїв у роботі та створення небезпеки повного блекауту.

Отже, кожен споживач, щоб уникнути негативних наслідків, має своєчасно сплачувати рахунки за спожиту електроенергію. Це допоможе зберегти стабільне електропостачання та забезпечити надійну роботу електромережі.

Ми закликаємо всіх споживачів своєчасно оплачувати рахунки за спожиту електроенергію, роблячи таким чином свій внесок в нашу спільну перемогу над ворогом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора