Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомагаємо захисникам – наближаємо Перемогу

Дата: 22.02.2023 14:40
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

Війна зробила кожного українця бійцем, який невпинно, кожен на своєму фронті, наближає перемогу. Найважче тому, хто захищає країну зі зброєю в руках. Але значно легше долати всі труднощі, коли знаєш, що за тобою – міцний тил. Сьогодні кожен із нас усвідомлює свою відповідальність за майбутнє країни і всіма можливими засобами допомагає фронту.

Монастирищенська міська рада спільно із Спілкою сільгосптоваровиробників Монастирищини, ініціативною групою небайдужих монастирищан та викладачами і здобувачами освіти Монастирищенського професійного ліцею вчергове виготовили та передали таку потрібну допомогу нашим захисникам. Буржуйки для обігріву військових та маскувальні халати попрямували до воїнів ЗСУ на Схід.

Щиро дякуємо приватним підприємцям Роману Доманіцькому та Олександру Мамализі, а також усім, хто долучається до співпраці та допомагає у потребах військових.

Не зупиняємося й продовжуємо допомагати далі, адже захисники оберігають наш з вами сон та постійно потребують допомоги. Віримо, що у кожного своя зброя – працювати або надавати роботу іншим, волонтерити або донатити на ЗСУ, допомагати словом чи ділом тим, хто потребує цього. Беріть свою зброю – і вперед! Працюємо з гарячим серцем та віримо, що Перемога вже близько.

Продовжуємо допомагати армії, щоби наші Захисники завжди відчували безумовну підтримку!

Віримо в ЗСУ! Наближаємо Перемогу разом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора