Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пасічники Монастирищини обговорили проблеми галузі бджільництва

Дата: 22.02.2023 15:00
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Відбулося засідання членів ГО «Об’єднання пасічників Монастирищини», в якому взяли участь спеціалісти відділу економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального та сільського господарства виконавчого комітету міської ради, бджолярі, спеціалісти держпродспоживслужби та ветеринарної медицини.

У ході зібрання пасічники обговорили вирішення проблемних питань галузі. Зокрема, йшлося про отруєння бджіл отрутохімікатами та налагодження співпраці фермерських господарств з власниками пасік, щоб уникнути масової загибелі комах.

Держпродспоживслужба закликала усіх бджолярів узаконити свою діяльність та зареєструвати пасіки, хто ще цього не зробив.

Голова об’єднання пасічників Сергій Фордунь подякував усім за надану допомогу Збройним силам України та нагадав про важливість допомагати і надалі. Також під час зустрічі бджолярі подякували міській владі за підтримку, зокрема, висловили слова щирої вдячності міському голові Олександру Тищенку за його розуміння, допомогу та сприяння у їх важкій праці. Ще зазначили, що співпраця органів місцевої влади з ГО «Об’єднання пасічників Монастирищини» дуже виросла за останні роки.

Окрім цього, бджолярі обговорили низку проблемних питань галузі. Присутні мали нагоду отримати відповіді на поставлені запитання, додаткові роз’яснення та рекомендації.

Ми дякуємо бджолярам за їх клопітку, нелегку працю, бажаємо багатих медозборів, міцного здоров'я та натхнення продовжувати працювати в благородній сфері бджільництва під мирним українським небом.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора