Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Потужний генератор для потреб ВУЖКГ

Дата: 22.02.2023 15:49
Кількість переглядів: 108

Для забезпечення потреб населення у водопостачанні під час відключення електроенергії для КП "Монастирищенське Вужкг" передано генератор потужністю 120 кВт. Таку потрібну для комунального підприємства техніку вдалося отримати у співпраці міського голови Олександра Тищенка із головою ГО ХВИЛЯ ДОБРА Сергієм Донцем.

Генератор вже випробуваний і готовий до роботи. Він використовуватиметься на станції другого підйому води в разі можливого блекауту та перебоїв з електроенергією.

Спільними зусиллями ми робимо все можливе, щоб в умовах аварійних, погодинних і планових відключень електроенергії (які регулюють енергетики країни), монастирищани мали безперебійне водопостачання.

Працюємо на комунальному фронті заради комфорту монастирищан та наближення Перемоги!

Щиро дякуємо ГО ХВИЛЯ ДОБРА та землякам – монастирищанам у Фінляндії, дружнім та добрим фінам, координатору налагодження співпраці з організацією «Kalyna - Finland Ukraina Ostrobotniia Kalyna rf» Олені Гальченко, Віталію Боровику та команді волонтерів м. Монастирища, які сприяли в отриманні гуманітарної допомоги для Монастирищини.

Дякуємо за ваше бажання допомогти та підтримати громаду у важкі часи. Нехай усе добро повертається до вас сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора