Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено нараду щодо рекрутингової кампанії «Гвардія наступу»

Дата: 23.02.2023 14:42
Кількість переглядів: 79

«Час повертати своє» – під таким гаслом на Черкащині триває набір до лав «Гвардії наступу», що передбачає формування добровольчих спеціальних бригад Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби. Загалом це 8 команд бійців-патріотів: «Лють», Сталевий кордон», «АЗОВ», «Червона калина», «Рубіж», «Кара-Даг», «Буревій» і «Спартан». Їхня ціль – підсилити оборону України й остаточно знищити ворога.

Кампанія розрахована на вмотивованих українців, які мають змогу добровільно записатися до бригад, покликаних на захист нашої держави, які найбільше пасують їм за ідеологією та цінностями.

До бригад мають можливість долучитися добровольці, свідомі патріоти України, які бажають продовжити виконання бойових завдань у відповідному підрозділі на контрактній основі.

У Монастирищенській міській раді з метою поширення інформації про національну кампанію між жителями сіл Монастирищенської громади проведено нараду, в якій взяли участь представники поліції та територіального центру комплектування. Присутні отримали роздатковий матеріал на відповідну тематику.

Тож, доєднатися до Гвардії наступу можна, подавши анкету на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ або ж подати анкету через визначені Центри надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, у Черкаській області стати до лав «Гвардії наступу» можна в наступних ЦНАПах:

  • Черкаси: вул. Благовісна, 170
  • Сміла: вул. Незалежності, 37
  • Умань: вул. Чорновола, 32/6
  • Жашків: вул. Захисників України, 17
  • Звенигородка: вул. Івана Сошенка, 47.
  • Золотоноша: вул. Незалежності, 40.

Отримати консультацію також можливо за телефоном гарячої лінії 080 010 00 20!

Детальніше про умови вступу за посиланням: https://monastyrysche-gromada.gov.ua/news/1677140706/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора