Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МОНАСТИРИЩИНА СПОРТИВНА: СЕРГІЙ МАЛЕНЬКИЙ – ВЧИТЕЛЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ

Дата: 23.02.2023 16:45
Кількість переглядів: 97

Фото без опису

Продовжуємо цикл матеріалів про тренерів-викладачів Монастирищенської дитячо-юнацької спортивної школи, вчителів фізичної культури, які готують наших спортсменів до змагань та перемог!

Хто вони - люди, які тренують, виховують і навчають наших дітей?

Сергій Олександрович Маленький народився 2 липня 1990 року в. Шабастівка.

З 1991 по 2016 році проживав в с.Копіювата.

В 2008 році закінчив Копіюватський навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів. В цьому ж році вступив до Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини на факультет фізичного виховання,  який закінчив в 2013 році, отримавши спеціальність вчителя фізичної культури та основ здоров’я.

З 2013 по 2014 роки працював в Теолинській та Аврамівській загальноосвітніх школах І-ІІ ступенів, в 2014 році нетривалий час пропрацював в Летичівській загальноосвітній школі та тренером з футболу у дитячо-юнацькій спортивній школі.

З 2014 року працює в закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Ліцей «Ерудит» вчителем фізичної культури та керівником гуртків з футболу, волейболу.

Вихованці Сергія Маленького займають призові місця на різного роду змаганнях не тільки в нашій громаді, а й за її межами.

Особливу увагу Сергій Олександрович приділяє  військово-патріотичному вихованню учнівської молоді -  щорічно команда школи показує високі результати у грі «Сокіл»( «ДЖУРА»).

Два роки поспіль рій «Отамани» під керівництвом мудрого наставника займає  І місце у змаганнях з військово-прикладних видів спорту «Кубок Івана Богуна».

Цьогоріч Сергій Олександрович Маленький виборов третє місце у фіналі обласного туру Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності "Учитель року-2023" у номінації "Фізична культура".

У роботі вчителя фізкультури  Сергію Олександровичу найбільше подобається передавати свої вміння молодому поколінню, прищеплювати любов до спорту, адже фізична культура і спорт – це не тільки здоровий спосіб життя, це повноцінне здорове життя, яке відкриває все нові і нові можливості для реалізації сил і талантів. Це шлях, який допоможе прожити життя плідно та з радістю! 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора