Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рік Незламності!

Дата: 24.02.2023 16:00
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

24 лютого 2022 року – найскорботніший день, який назавжди ввійде в історію України. Ранок цього дня всі українці згадують з жахом, сльозами на очах та болем на душі.

... 365 днів повномасштабного вторгнення, 9 років війни з російським агресором, який зазіхнув на нашу волю і свободу. Життя змінилось на до і після. Це рік невимовних страждань, втрат і руйнувань. Рік неймовірної стійкості та єдності.

Ми пам’ятаємо кожного Героя, який поклав життя захищаючи незалежність та суверенітет України. Ми вшановуємо усіх тих, хто першими стали до бою заради спільного добра українців, хто без зброї йшов під кулі на Майдані, хто захищав Україну на фронті. Вони загинули за наше мирне небо. За Перемогу, яка чекає нас попереду.

Сьогодні у цей знаковий день у Монастирищенській громаді вшанували пам'ять тих, хто віддав життя за вільну й незалежну Україну. Заступник міського голови Олег Недогода, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Тесленко, секретар міської ради Наталія Шамрай, старости та помічники міського голови в селах, діловоди поклали квіти до могил загиблих-захисників Монастирищини та учасників АТО/ООС.

Вічна памʼять нашим небесним Янголам-охоронцям, які поклали своє життя за незалежну та вільну Україну!

Памʼятаємо велику ціну, яку наш народ платить за нашу свободу.

Дякуємо усім хоробрим українцям, які тримають свій фронт.

Україна обовʼязково Переможе!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора