Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищі відбувся концерт заслуженої артистки України Олени Білоконь

Дата: 25.02.2023 20:00
Кількість переглядів: 109

Благодійний концерт заслуженої артистки України Олени Білоконь «Молитва за Україну» відбувся увечері 25 лютого у залі Монастирищенської дитячої музичної школи. Він пройшов у рамках великого туру артистки країною на підтримку воїнів та їхніх родин. Співачка об’їхала із благодійними концертами уже 10 областей. Сьогоднішній концерт у Монастирищі дав старт туру артистки населеними пунктами Черкащини.

Для самої Олени Білоконь виступ на Монастирищині був знаковим, адже артистка наша землячка – народилася й певний час проживала з батьками у с. Коритня.

У цей вечір звучало багато пісень про Україну, її захисників-героїв, про такі головні людські цінності як любов і вірність, про родину і віру в щасливе майбуття, бо саме за це стоять нині на передовій кращі сини України.

Олена Білоконь багато спілкувалася з публікою, говорила щирі слова про те важливе і головне, що допоможе нам перемогти, – про силу волі і духу українського народу, про об'єднання людей і взаємопідтримку, і в цьому особливу силу має саме українська пісня.

Артистка багато спускалася у зал й співала разом із глядачами. Також, виконала пісню спільно із талановитою Монастирищанкою Ілоною Видаєвою.

Цього вечора на одній сцені з Оленою Білоконь виступили народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Монастирищенські козаки» (керівник Максим Мулик) та танцювальний колектив «Dance Family Monte) (засновник та керівник Ірина Кісіль).

Заступник міського голови Зоряна Заворотна передала артистці квіти від міського голови Олександра Тищенка та подякувала Олені Білоконь за чудовий виступ, а нашим мужнім ЗСУ за можливість спокійно жити, навчатися і працювати. Зоряна Володимирівна вчергове наголосила на важливості допомагати Збройним силам, адже навіть маленький внесок кожного наближає нас до Перемоги! Тому важлива будь-яка посильна сума. Тільки разом ми зможемо зробити більше!

За підсумками концерту вдалося зібрати 13 616 гривень. Кошти спрямують на придбання тактичних бахіл для берців для наших військовослужбовців.

Об’єднуймось у духовності, адже тоді ми дійсно незламні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора