Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Книги в дарунок від українських письменників

Дата: 28.02.2023 11:25
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Нові книги в бібліотеці – це завжди свято як для самих бібліотекарів, так і для читачів книгозбірні. Фонди українських бібліотек активно звільняються від російської літератури, натомість запропонувати щось на заміну користувачеві доволі важко, тому що під час військового стану кошти на поповнення бібліотечних фондів державою не виділяються.

Відомий український письменник, лідер серед читацьких вподобань Андрій Кокотюха ініціював в мережі Фейсбук серед авторів, видавців, небайдужих людей акцію на підтримку українських бібліотек з метою поповнення фондів книгозбірень сучасною україномовною книгою. Залучаючи гроші спонсорів, пан Андрій купує книги (виключно чужі) та надсилає їх в бібліотеки, формуючи посилки таким чином, щоб хоч декілька новинок попали в одну бібліотеку.

В межах цієї акції Монастирищенська публічна бібліотека в числі перших отримала книги для свого користувача. Ми щиро вдячні письменнику, сценаристу Андрію Кокотюсі за надану можливість задовольнити попит своїх користувачів новими цікавими книгами. А також всім небайдужим спонсорам, які в цей нелегкий час віднаходять кошти на книги – дякуємо вам!

Хай щедра рука ніколи не зубожіє! Перемоги і миру Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора