Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися змагання з волейболу серед учнів шкіл громади

Дата: 01.03.2023 17:00
Кількість переглядів: 94

Вчора в спортивній залі Монастирищенська ДЮСШ відбулася спартакіада з волейболу серед учнів закладів загальної середньої освіти Монастирищенської територіальної громади.

 Змагання проходили у двох групах, після цього команди боролися в стикових іграх.

 У змаганнях взяли участь одинадцять навчальних закладів. Вісім із них вибороли право на участь у групових змаганнях і можливість поборотися за першість. Тож протягом усіх ігор на волейбольному майданчику було дещо напружено, але цікаво та насичено. Юнаки випробовували свої сили, застосовували здібності та навички, здобуті на уроках фізичної культури та демонстрували вміння грати в команді.

Так до півфіналу потрапили команди: з групи А – ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Ліцей «Ерудит» та ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5», з групи Б – Сатанівський ЗЗСО І-ІІІ ст. та Копіюватський ЗЗСО І-ІІІ ст.

 Та у фіналі фортуна усміхнулася учням Копіюватського ЗЗСО І-ІІІ ст., і вони здобули першість серед команд закладів освіти Монастирищенської громади. Срібло виборола команда Сатанівського ЗЗСО І-ІІІст., а почесне ІІІ місце посіла команда ОЗЗСО «Монастирищенська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5».

 Але не можна не відзначити команди ОЗЗСО «Ліцей «Ерудит» та ОЗ «Монастирищенський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2», які протягом змагань демонстрували гарну, видовищну гру.

 Вітаємо учнів Копіюватський ЗЗСО I-III ступенів з перемогою та зичимо всім командам успіхів і нових здобутків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора