Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищина попрощалася з Захисником України Сергієм МОЛОСТОВИМ

Дата: 13.04.2023 14:12
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

Дуже боляче втрачати наших Воїнів. Хоробрих, сміливих, сильних, вірних собі та державі. Боляче назавжди з ними прощатися.

Сьогодні, 13 квітня, «живим ланцюгом» мешканці громади стоячи на колінах, зустрічали Героя. Плакало небо та гірко плакали люди – по встеленій квітами дорозі на щиті Захисник назавжди повернувся додому.

Сергій Молостов народився в селі Івахни 6 травня 1977 року в родині Зої Павлівни та Миколи Володимировича. Своє дитинство і шкільні роки провів у рідному селі. Згодом разом з родиною переїхав жити до Цибулева, де закінчив місцеву загальноосвітню школу. Здобувши загальну середню освіту, вступив до Монастирищенського професійного технічного училища №25, де навчався на механізатора. Потім була строкова військова служба в Збройних Силах України. Повернувшись із армії, влаштувався на роботу на Цибулівський цукровий завод.

У 1999 році Сергій повернувся в рідні Івахни, де проживав разом із своєю цивільною дружиною Раїсою.

Сергій Молостов був вправним майстром будівельної справи та мав «золоті руки». Все завжди було йому до снаги. До якої б роботи не брався – все робив до ладу, на совість. Його щире, добре серце було відкрите для всіх. Він ніколи й нікому не відмовляв у допомозі. Був завжди готовий допомогти всім і кожному.

24 листопада 2022 року 45-річний Сергій Молостов вступив до лав Збройних Сил України і став на захист своєї родини та усього українського народу. Він був мужнім і відважним Воїном, справжнім патріотом своєї країни. Служив у 4-й окремій танковій бригаді ім. Гетьмана Івана Виговського гранатометником.

5 квітня під час виконання бойового завдання в районі с. Богданівка Бахмуцького району, вірний військовій присязі, солдат Сергій Миколайович Молостов загинув від отриманих не сумісних із життям поранень.

Вшанувати вірного Сина України прийшли рідні, близькі, керівництво громади, духовенство, військовослужбовці і громадськість.

Поховали Героя на сільському кладовищі у с. Івахни, під триразовий збройний салют та Державний Гімн України. Жовто-синій стяг, який огортав домовину полеглого, військові передали рідним Героя на вічну пам’ять про подвиг Захисника України.

Пам’ятаймо подвиг Героя Сергія Молостова, який ціною власного життя щоденно наближав Перемогу. Тепер він із гідністю триматиме для нас небо, так, як захищав на землі.

Щирі співчуття родині загиблого Воїна-Захисника. Нехай Господь дасть вам сили пережити горе, яке ніколи не мине, не забудеться, не зміліє.

Світла пам’ять і вічна шана Герою Сергію Молостову!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора