Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щастя дитини – жити в родині!

Дата: 16.05.2023 11:25
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Яке це щастя – виховуватися в родині, коли є батьки! І яке це страшне випробування для дитини, коли родини не має.

Благо є батьки, які стають мамами і татами не в момент народження. А саме тоді, коли беруть на виховання в свою родину дітей, які залишилися без сім’ї, надають сімейне тепло, любов, затишок, готують до самостійного життя.

З нагоди Міжнародного дня сім’ї, який щороку відзначають 15 травня, у Монастирищенській громаді з подарунками привітали дитячі будинки сімейного типу Наталії та Олександра Чекманів (с. Антоніна), Жанни та Олександра Сомових (с.Летичівка, перемістилися із Херсонської обл.), Світлани та Ігоря Тарасюків (с. Нове Місто) та прийомну сім’ю Людмили і Олександра Олійників (с. Цибулів), а також сім’ю опікуна Ірини Макарищак (с.Попудня, внутрішньопереміщені із Херсонської області).

Гості поспілкувалися з батьками та дітьми, дізналися, як їм живеться та які у них плани на майбутнє і побажали родинам, щоб у них панували любов, вірність, взаєморозуміння і, звичайно ж, щастя! Щоб кожна мить, проведена поряд із рідними, приносила тільки радість, усмішки, гармонію в душі і гарний настрій

Діти радо поділилися з присутніми своїми досягненнями та уподобаннями.

У кожної дитини своя історія, набутий свій досвід маленького життя, набиті свої «гулі», свої пережиті образи або навіть зневіра. Але ці сім’ї своєю любов'ю і турботою показують дітям те, що на світі є добрі та небайдужі дорослі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора