Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Хейловому провели гарну роботу із благоустрою

Дата: 18.05.2023 10:00
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Як зазначає помічник міського голови в селі Хейлове Наталія Шуст, вчорашній день провели з користю, працюючи на покращенні зовнішнього вигляду села.

 Зокрема, завдяки злагодженій роботі помічника міського голови, діловода, підсобних робітників і небайдужих мешканців навели лад біля знатної на всю громаду кринички. Там пообкошували порослі трави, прибрали сміття, посадили квіти та пофарбували альтанку.

 Також біля адмінбудівлі та місцевого храму було висаджено 10 туй і ялинки. Саджанці туй надав місцевий мешканець Володимир Гаврилюк, а ялинки – мама загиблого Захисника України Павла Ковальського Майя Василівна.

 Безмежно дякуємо всім, хто не залишається байдужим до суспільно-корисної справи, хто знаходить час і докладає власних зусиль для поліпшення стану довкілля та благоустрою території.

 Адже утримання території Монастирищини в належному стані залежить від усіх нас – її мешканців. Вміння цінувати працю інших, докладати власних зусиль для підтримки чистоти й порядку у рідній громаді – це і є головною запорукою процвітаючої громади.

 Громада – це кожен житель! Працюємо разом задля майбутнього своєї країни!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора