Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для керівного складу і фахівців у сфері цивільного захисту провели навчання

Дата: 24.05.2023 12:00
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

Сьогодні фахівець Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Черкаської області, а саме завідувач Черкаських територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Юрій Дроговоз провів функціональні навчання в сфері цивільного захисту для керівників і фахівців органів місцевого самоврядування. Заняття було організоване та проведене відповідно до державного замовлення.

 Навчання охопило широке коло питань, пов’язаних із цивільним захистом. Зокрема, присутні розглянули систему цивільного захисту територіальної громади, структуру субланки територіальної громади, яка створюється органами управління і силами цивільного захисту. А також ознайомилися зі структурою органів управління і сил цивільного захисту та розглянули повноваження та обов’язки посадових осіб, які входять до цих управлінь і сил.

 Ознайомилися також із питаннями щодо організації навчання населення, порядку дій при виникненні надзвичайних ситуацій, в тому числі воєнного характеру, та ті, які можуть виникнути в результаті бойових дій. Розглянули порядок створення консультаційних пунктів при органах місцевої влади і місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора