Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники Ліги старшокласників Монастирищини долали мультипредметний квест «Школа мрій – 2023»

Дата: 26.05.2023 16:30
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Сьогодні, 26 травня, в Монастирищі відбувся мультипредметний квест «Школа мрій – 2023» для школярів, який зібрав представників Ліги старшокласників Монастирищенської громади.

На початку зустрічі начальник управляння освіти, молоді та спорту Ніна Завертана та керівник КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради" Неля Залозна привітали учасників заходу та подякували за проєкти, над якими працювала Ліга старшокласників: відеозвернення до воїнів-земляків, присвячене Дню Збройних Сил України; підготовка матеріалів та видання першого випуску «Альманаху пам’яті Героїв Монастирищини»; інтелектуальний проект, присвячений 300-річчю з Дня народження Григорія Сковороди; проект «Україна майбутнього», який передбачає облаштування та озеленення шкільної території з метою створення місць пам'яті загиблих земляків та багато інших.

З учасників заходу, методом жеребкування, було сформовано 3 команди - сині, жовті і зелені.

Спочатку учасникам розповіли правила квесту та побажали вдало пройти усі етапи: команди помандрували маршрутом за спеціальною картою.

Команди пройшли по маршрутному листу 8 станцій: «Природа» (модератор Наталя Сергієнко, «Математика» (модератор Наталя Гончарук), «Література» (модератор Альона Матюшко, «Мистецтво» (модератор Софія Білець), «Фізкультура» (модератор Сергій Маленький), «English» (модератор Світлана Барвінок) «Історія» (модератор Олександр Паламарчук) «Психологія» (модератор Неля Авраменко).

Шлях до вирішення завдань був захоплюючим і пізнавальним, адже кожна із зупинок містила цікаві завдання, до вирішення яких гравці докладали як свої навички, так і розумову активність.

На кожній локації у команд було 5 хвилин, щоб набрати максимальну кількість балів. Крім того, на кожному етапі команда отримувала уривок із вірша, який треба було колективно продекламувати у фіналі конкурсу.

По завершенню змагань учасників привітала заступник міського голови Зоряна Заворотна, нагородила талановитих учні медалями, подарунками та наголосила, що за талановитою молоддю – майбутнє України!

Начальник управління освіти молоді та спорту Ніна Завертана вручила Грамоту Міністерства освіти і науки України Юлії Лебеденко, яка представляла Монастирищину на обласному форумі Ліги старшокласників України.

Основним переможцем стала дружба. Беззаперечним доказом цього – спільне фото команд, яке ще довго нагадуватиме про квест. Діти задоволені і з чудовим настроєм усі відмітили свою перемогу, тому що в цій грі були тільки переможці.

І справді, квест видався на славу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора