Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Вільні та Нескорені»

Дата: 26.05.2023 21:00
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

На центральній площі міста сьогодні відбувся благодійний концерт «Вільні та Нескорені» присвячений Дню Героїв України, який відзначали 23 травня. Наблизити Перемогу, допомогти ЗСУ та розрадити людей у непрості часи війни - саме таку мету поставили собі організатори заходу і провели черговий благодійний концерт.

Українські Герої – це українці, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які жили в різні епохи й захищали рідну землю. Нині це свято всіх захисників України від російської орди.

Саме у цей складний період для нашої країни ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії. Тому сьогодні, як ніколи ми маємо підтримувати Збройні Сили України, наших захисників, мужніх воїнів, які не шкодуючи свого життя, захищають нашу державу від російського агресора.

Захід розпочався із хвилини мовчання у знак вшанування пам’яті усіх Захисників і Захисниць України, які загинули у російсько-українській війні, а також цивільних і дітей, які стали жертвами безжалісного ворога.

Потім всім присутнім свої музичні композиції дарували: народний аматорський вокальний ансамбль «Співаймо» (керівник Аліна Гедзун); вокалістка Монастирищенського Центру культури та дозвілля Аліна Гедзун; танцювальний колектив «Барвінок» міського будинку культури (постановка Каріни Черниш); народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Злагода»; народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Монастирищенські козаки»; солістка Софія Білець; колектив хореографічної студії «Dance planet» (хореограф Валерія Єфіменкою); таланти Монастирищини Мілана Демчук, Анастасія Ратушнюк, Наталія Чорнодід та Каріна Домачук; вокально-інструментальний ансамбль «ГігаБайти» та Рок-гурт «ЗГОРЛА» (керівник Ігор Григораш).

Учасники та глядачі концерту мали можливість підтримати добровільними внесками наших воїнів. Всі присутні долучилися до збору коштів, які будуть використані на підтримку ЗСУ.

Впродовж концерту вдалося зібрати 14 210 грн і це додає сил та вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії в період війни.

Також, під час концерту на аукціоні було продано картину мами юного волонтера, чоловік якої нині захищає нашу країну Зоряни Смик.

Окрім цього, була ще одна скринька у яку здійснювали збір коштів на облаштування кімнати реабілітації опорно-рухового апарату. Сюди під час концерту вдалося зібрати 2875 грн.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити Перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги!

Щиро дякуємо усім, хто долучився до збору коштів, та бажаємо якнайшвидшої Перемоги України!

Всі зібрані кошти будуть спрямовані на потреби наших земляків-військових.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора