Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні свій 97 День народження святкує жителька смт Цибулів Шевчук Антоніна Павлівна

Дата: 30.05.2023 17:15
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

На іменини до довгожительки зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками, квітами завітала діловод Людмила Кобзар.

Людмила Іванівна від імені міського голови Олександра Тищенка щиро віншувала іменинницю квітами та грошовим подарунком і побажала їй міцного здоров’я, благополуччя, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від рідних й ще довгих років життя під мирним українським небом.

Народилася Антоніна Павлівна 30 травня 1926 року. На її долю випали страшні випробування, адже вона, як і всі, хто народився в той час, пізнала всю гіркоту голодомору, стала свідком Другої світової війни та приймала участь у відбудові країни. Все своє життя Антоніна Павлівна важко працювала, зокрема, багато років свого життя присвятила роботі землевпорядника в МТС, а до виходу на пенсію – була помічником начальника пошти в селищі.

 Разом з чоловіком виховали та виростили троє дітей. На жаль чоловік пішов в засвіти, але гріють душу іменинниці її 5-ро онуків, 4-ро правнуків і правнучка. В цьому квітковому розмаїтті люблячих її людей, Антоніна Шевчук відчуває себе бадьоро та має гарне почуття гумору. Вона завжди привітна, відкрита, завзята, енергійна та щедра. Антоніна Павлівна дуже щиро спілкується з людьми та завжди радіє гостям.

 Наша іменинниця – це історія нашої громади! ЇЇ життєва мудрість, досвід, незламність, добродушність і добропорядність – це неоціненний скарб.

 Приймаючи привітання, Антоніна Шевчук щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань.

 Сердечно вітаємо Антоніну Павлівну з Днем народження і бажаємо їй міцного здоров’я та безмежного щастя. Нехай добро, яке вона дарує людям повернеться до неї сторицею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора