Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Монастирищенської міської територіальної громади на період до 2027 року

Дата: 01.06.2023 15:30
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

01 червня  члени робочої групи за участі директорки  Черкаської Агенції регіонального розвитку Ілони Приходько, проєктного менеджера Юлії Гаркави зібралися на своє перше засідання.

 

Однією з цілей зустрічі є аналіз поточної ситуації та визначення зі стартовими кроками стратегічного планування.

 

Стратегія розвитку громади є одним із ключових документів, що визначає стратегічне бачення громади та описує шляхи і засоби досягнення цілей.

 

В рамках першого засідання міський голова Олександр Тищенко з директоркою Черкаської Агенції регіонального розвитку Ілоною Приходько підписали Меморандум про співпрацю та партнерство щодо супроводу розробки Стратегії розвитку Монастирищенської міської територіальної громади.

 

На засіданні робочої групи  було визначено пріоритетні напрямки розвитку, існуючі проблеми, можливості та ресурси громади. Говорили також про нормативне забезпечення планування місцевого розвитку в Україні; ключові законодавчі акти у сфері стратегічного управління тергромади; методологію процесу стратегічного планування місцевого розвитку: сталість, основні етапи, залучення громадськості; взаємозв’язок стратегічного, просторового та бюджетного планування; передумови розроблення аналітичної частини стратегії; визначення порівняльних переваг, викликів та ризиків тощо.

Розробка Стратегії розвитку громади буде проходити у чотири етапи, наступна зустріч попередньо планується у другій половині липня.

Ця зустріч є лише початковим етапом на шляху розробки Стратегії.  Проведений аналіз дозволить у подальшому скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання значних змін у різних сферах суспільного життя.

Тому, дуже важливо, щоб до його розробки долучились представники усіх населених пунктів громади,  установ та організацій, приватних підприємств, адже тільки спільними зусиллями влади та громадськості та їх цілеспрямованими діями  громада крокуватиме вірним шляхом.

Плануймо своє майбутнє разом !!!

З метою врахування думки максимальної кількості мешканців нашої громади, визначення пріоритетів і підготовки якісної та об'єктивної Стратегії Монастирищенської міської територіальної громади просимо вас долучитися до участі в анкетуванні:

Долучитися до розробки  Стратегії розвитку  можна наступним  чином:

  • брати участь у засіданнях робочої  групи з розробки  Стратегії  розвитку  Монастирищенської міської територіальної громади;
  • брати участь в опитуваннях, анкетуваннях;
  • подавати ідеї чи пропозиції щодо розвитку громади на адресу:

19101, вул..Соборна, 121, м. Монастирище або на електронну адресу: monekonomik@ukr.net

Слідкуйте за оголошеннями на сайті Монастирищенської міської ради https://monastyrysche-gromada.gov.ua/  та на офіційній сторінці у соціальній мережі «Facebook»

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора