Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щасливе дитинство - мирне дитинство!

Дата: 01.06.2023 10:00
Кількість переглядів: 33

Фото без опису

      У перший літній день в Україні, як і в усьому світі відзначають День захисту дітей. Це прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край.

   Головне завдання цього дня привернути увагу громадськості до реальних дитячих проблем. Ця ідея безпосередньо присутня у назві свята.

     До Міжнародного дня захисту дітей в Монастирищенській бібліотеці для дітей влаштовано дитячу толоку та презентовано книжкову виставку: "Щасливе дитинство – мирне дитинство", яка знайомить читачів з правами та обов'язками дітей закріпленими в Конституції України. Адже від того, наскільки благополучними будуть умови життя маленьких громадян України, залежить подальший розвиток і добробут нашої країни.

     Дитячий гамір та атмосфера дружби панувала сьогодні в стінах нашої книгозбірні.

     Діти - це все заради чого ми живемо, а сьогодні ще й боремося! Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним - святий обов'язок кожного з нас! Зі святом Вас, наші маленькі друзі-читачі!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора