Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кожній дитині потрібен мир і трішки веселощів. Для маленьких монастирищан провели яскравий захід

Дата: 01.06.2023 16:50
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

 День захисту дітей – світле свято, пронизане безтурботною атмосферою дитинства, радістю, теплом перших літніх днів. Але в Україні другий рік поспіль це свято, як і дитинство мільйонів українських дітей, обпалене війною.

 Та попри все, одне з головних завдань дорослих – зробити все, щоб діти в цей період почувалися під надійним захистом і після Перемоги зростали здоровими, освіченими та щасливими людьми, гідними громадянами нашої великої держави!

 Тож сьогодні для наших найцінніших відбувся святковий-благодійний захід, приурочений Міжнародному дню захисту дітей. Зазначимо, що всі виручені кошти підуть на підтримку ЗСУ.

 За доброю традицією дітлахів пригощали морозивом від міського голови Олександра Тищенка. А також на них чекали організовані вихованцями та викладачами Будинку дитячої та юнацької творчості різноманітні майстер-класи, аквагрим, гра в шашки, концертні виступи та виставки творчих робіт. І, звичайно, захоплюючі розваги з аніматорами. А ще, найважливіше, гарний настрій та теплі спогади про сьогоднішній день.

 Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова та оточена турботою батьків. Нехай небо над нашими дітьми завжди буде мирним, а кожен новий день – добрим і цікавим!

 А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе та безпечне дитинство!

 Ми сильні, ми переможемо! Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора