Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Монастирищині усі діти талановиті

Дата: 01.06.2023 20:00
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на території торговельно-розважального комплексу «Вікторія» відбувся благодійний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Світ у твоїх долонях». Захід відбувся на підтримку Збройних Сил України, захисників, мужніх воїнів, які не жаліючи свого життя, захищають нашу державу, наших діток від російського агресора.

Захід розпочався із хвилини мовчання за загиблими Героями Монастирищини.

Привітала присутніх на фестивалі учасників та гостей дочка засновника ТРК «Вікторія» Юрія Шатайла Юлія Савчук та вручила діткам Героїв, які стали небесними воїнами, символічні подарунки від ТРК «Вікторія» – солодощі та сертифікати на суму 500 грн для придбання канцелярії та творчого приладдя у магазині «Кобзар».

Також з вітальним словом до маленьких монастирищан звернулася заступник міського голови Зоряна Заворотна, яка привітала діток із їх святом та подякувала Збройним Силам України за можливість мирно жити, а усім присутнім побажала якнайшвидшої Перемоги. Зоряна Володимирівна, також, вручила подарунки діткам загиблих захисників від міського голови Олександра Тищенка.

Наші захисники Герої! Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг і хоч сьогодні війна триває, проте, дитинство продовжується, і попри все, наш дух незламний, а наша мета незмінна – щасливе майбутнє у рідній та нескореній Україні. Тож під час фестивалю своїми непересічними талантами ділилися: Анастасія Кудін та Богдан Товсторог; Вікторія Кравчук; Софія Синиця; вокальний ансамбль «Водограй»; вихованці студії «Зірочки»; Олександр Смілянець та Поліна Івахова; Злата Крамарова; ансамбль молодших класів Сатанівського ЗЗСО; Анна Бабак; Дар’я Бородавкіна; Мілана Демчук; Давид Заремба; Саміра Судманд; сестри Катя та Діана Дамаскіни; Світлана Безверха; аматори Сатанівського ЗЗСО; Вікторія Терлецька; Солодія Бердій та Поліна Гандюк; Анна Тінькова; вихованці танцювальної студії «Елегія»; фольклорно-етнографічний ансамбль «Родослав» БДЮТ; Світлана Огородник тощо.

Усі учасники фестивалю та їх творчі наставники були відзначенні Грамотами та Подяками, а також, солодкими подарунками від організаторів заходу.

Щиро дякуємо усім, хто знайшов час та можливість і приєднався до творчого заходу. Хто при кожній можливості долучається допомагати ЗСУ й наближає Перемогу на своєму фронті. Разом ми сильні й незборимі, адже свою незламність ми мусимо захищати кожного дня.

На цьому свято для діток не скінчилося. Для малюків була облаштована ігрова зона, де на дітей чекали розваги, безкоштовне морозиво та солодощі, випічка від ТРК «Вікторія».

Також для діток були проведені майстер класи з виготовлення оберегів та листівок для захисників.

Велике спасибі організаторам фестивалю, всім, хто брав участь у заході, вболівав, аплодував, адже такі дійства надовго запам'ятовуються нашим діткам, особливо у такий важкий час війни.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора