Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадських слухань у рамках процедури громадського обговорення містобудівної документації на місцевому рівні

Дата: 07.06.2023 14:28
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Відповідно до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про основи містобудування», Закону України «Про архітектурну діяльність», Постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні» (із змінами), Монастирищенська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації на місцевому рівні:

Детальний план території для будівництва цеху по розливу солодких напоїв в селі Хейлове Уманського району Черкаської області.

Замовник – виконавчий комітет Монастирищенської міської ради.

Розробник – комунальне проєктно-виробниче архітектурно-планувальне підприємство «Облархбюро» м. Черкаси.

Підстава розроблення – рішення Монастирищенської міської ради від 12.08.2022 року № 12-23/VIII.

Мета розробки: будівництво цеху по розливу солодких напоїв в селі Хейлове Уманського району Черкаської області.

Місце та порядок ознайомлення - графічні матеріали детального плану території розміщено на офіційному веб-сайті Монастирищенської міської територіальної громади у розділі «Містобудування та архітектура» або за посиланням https://monastyrysche-gromada.gov.ua/news/1678862645/ .

Ознайомитись із матеріалами містобудівної документації на паперових носіях можливо у відділі містобудування та архітектури виконавчого комітету Монастирищенської міської ради за адресою: вул. Соборна, 121, м. Монастирище, з понеділка по п'ятницю, з 9.00 до 16.00 год.

Відповідальна особа – начальник містобудування та архітектури виконавчого комітету Монастирищенської міської ради Сергій ШУДРА.

Пропозиції (зауваження) – відповідно до ч. 6 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», пропозиції (зауваження) подають громадяни у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання за особистим підписом до Монастирищенської міської ради.

Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції, подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.

Проведення громадських слухань – 15 червня 2023 року о 10.00 год в режимі відео конференції (Zoom Meetings).

Для участі у відеоконференції учасникам, які мають намір взяти участь у громадському слуханні, необхідно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/je46CHVg14SJrBYq8 .

Усім зареєстрованим учасникам на електронну пошту надійде посилання для підключення до відеоконференції.

У громадських слуханнях можуть брати участь:

  •  жителі Леськівського старостинського округу (с. Леськове, с. Хейлове, с. Матвіїха);
  •  уповноважені особи підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, які розташовані на території Леськівського старостинського округу;
  •  уповноважені посадові особи Монастирищенської міської ради та її виконавчого комітету, депутати міської ради;
  •  представники замовника розроблення містобудівної документації та розробника містобудівної документації;
  •  представники ЗМІ.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора