Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Орден сина Героя вручили мамі

Дата: 09.06.2023 12:12
Кількість переглядів: 87

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено Олександра Кандаурова, відповідно до Указу Президента Олександра Зеленського від 28 січня 2023 року № 45/2023.

 Мешканець Сатанівки Олександр Кандауров був сміливим, відважним добряком, готовим завжди прийти на допомогу та віддати останнє. Він був світлом, яке окупанти у нас відібрали.

 На наступний день після початку повномасштабної війни, 25 лютого 2022 року, Олександр склавши свій рюкзак, пішов на фронт добровольцем захищати Батьківщину та всіх нас від озвірілого ворога. Серед своїх бойових побратимів він вирізнявся неабиякою силою духу, умів підбадьорити, просто жартуючи. Власним прикладом надихав старших за себе воїнів, допомагав, рятував, діставав уже загиблих, щоб повернути рідним, бо вважав це своїм обов’язком.

 Протягом семи місяців Олександр мужньо боронив рідну землю від ворога, але 25 вересня минулого року в результаті артилерійського обстрілу з боку противника наш Герой загинув. 28 вересня Монастирищинська громада попрощалася з Захисником України Олександром Кандауровим.

 Сьогодні орден сина мамі Олександра – Марині Олександрівні – вручили міський голова Олександр Тищенко та начальник Четвертого відділу Уманського РТЦК та СП Руслан Бадзьор.

 Олександр Кандауров назавжди залишиться в серці кожного з нас як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

 Ми завжди пам’ятатимемо подвиг Олександра та ту ціну, яку він заплатив, щоб ми жили у незалежній та вільній державі.

 Вічна слава Герою Олександру Кандаурову!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора