Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку із Сарнів привітали з Днем народження

Дата: 09.06.2023 14:00
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Сьогодні, 9 червня, свій 91-тий День народження відзначає знана та шанована жителька села Сарни Бачкуринського старостинського округу – Зінаїда Василівна Буряченко.

На іменини до довгожительки зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками, квітами завітав і помічник міського голови Леонід Басовський.

 Леонід Васильович від імені міського голови Олександра Тищенка сердечно подякував Зінаїді Буряченко за невтомну працю, життєву стійкість, мудрість, побажав міцного здоров’я, щастя, радості та ще довгих років життя під мирним українським небом і вручив квіти та грошовий подарунок.

 Зінаїда Василівна народилась 9 червня 1932 року в мальовничому селі Сарни. Як всі її ровесники, мужньо пережила голодомор, роки Другої світової війни та післявоєнну відбудову. Життя було важким, тож будучи ще зовсім юною, влаштувалась на роботу. Вона з дитинства плекала мрію стати швачкою. Тож міцні шкільні знання та наполегливість в опануванні професії швачки дали позитивні результати і мрія здійснилася. Весь свій трудовий вік Зінаїда Буряченко пропрацювала швачкою. Вона була вмілою та шанованою майстринею. Люди завжди з вдячністю та повагою про неї розповідають. В Сарнах вона зустріла свого коханого чоловіка Павла Антоновича. Разом з ним створили міцну сім'ю, виховали та виростили двох чарівних доньок.

 Зінаїду Василівну дуже поважають і люблять односельці та й всі, хто з нею знайомий. Адже вона надзвичайно чуйна та доброзичлива жінка, своїми мудрими порадами завжди вміє втішити, підбадьорити у важку годину та розділити радість. І хоча на її долю випало багато випробувань, але вона зуміла зберегти в своїм чистім серці проміння світла та любові.

 Приймаючи привітання, Зінаїда Буряченко щиро подякувала за виявлену до неї увагу та теплі слова побажань.

 Сердечно вітаємо Зінаїду Василівну з Днем народження та бажаємо їй міцного здоров’я та щедрих років під мирним небом у вільній Україні! Нехай добро, яке вона дарує людям, повернеться до неї сторицею!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора