Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для комунальників придбали екскаватор

Дата: 06.07.2023 16:25
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Для забезпечення потреб громади та покращення якості надання комунальних послуг населенню, спільно за кошти  бюджету громади та підприємства, придбано  колісний багатофункціональний екскаватор-навантажувач JCB моделі 3CX   з комплектом навісного обладнання.

Завдяки даній техніці підприємство матиме можливість забезпечити потреби територіальної громади в своєчасному виконанні землерийних, ландшафтних, вантажно-розвантажувальних робіт у будівництві, комунальному господарстві.

До цього екскаватора можна встановлювати додатково різне навісне обладнання:  ковші, сніговий відвал, вила. Маневрений екскаватор дозволяє працювати на нерівних поверхнях, що значно підвищить продуктивність і об’єми виконаної роботи.

Міський голова Олександр Тищенко  оглянув техніку,  поспілкувався з колективом підприємства та запевнив, що міська рада і надалі буде поступово оновлювати матеріальну базу нашого комунального підприємства.

Техніка забезпечить підвищення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою всієї громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора