Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищенська громада, провела в останню земну дорогу нашого земляка, Воїна, Захисника України Сергія Нурісламова

Дата: 07.07.2023 14:07
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

Сьогодні ми втратили не тільки Героя, але й одного з найкращих і найцінніших людей у житті. Його відсутність залишить глибоку рану у серці кожного, але його дух залишиться з нами назавжди.

Сергій народився 20 травня 1994 року в селі Леськове у родині Олега Вінусовича та Зінаїди Миколаївни Нурісламових. Через чотири роки у маленького Сергійка з’явився братик Олександр. Вони були мов нерозлийвода. Гарний чемний хлопчина зачаровував всіх своєю щирістю та привітністю. Його дружелюбність і добросердечність підкорювали серця всіх, хто з ним хоча б раз спілкувався.

У 2011 році закінчив Леськівський ЗОШ І-ІІІ ст. Після закінчення школи вступив до ДНЗ «Черкаський професійний будівельний ліцей», де протягом двох років опановував професію монтажника гіпсокартонних конструкцій, плиточник. З 2013 по 2015 рік проходив військову службу в Національній Гвардії України. Після служби деякий час працював у Польщі. Згодом, у 2020 році, Сергій одружився і переїхав до м. Арциз, де разом з коханою дружиною Оленою стали жити та будувати своє сімейне гніздечко. Влаштувався на роботу в ТМ «Оболонь» у м. Одеса торговим представником. Через рік у них народився син Святослав. Він приніс у їхнє життя велику радість і щастя. Але в один день всі мрії та плани на майбутнє рухнули – розпочалося повномасштабне вторгнення, і єдине бажання Сергія було лише вберегти дружину та сина від війни.

Вже в квітні 2022 року Сергій Нурісламов вступив до лав Збройних Сил України, щоб раз і назавжди прогнати з рідної землі рашиську навалу, щоб його син і тисячі маленьких українців жили у мирній вільній Україні. Був навідником механізованої бригади окремої президентської бригади імені Гетьмана Богдана Хмельницького.

Мужній Воїн, відданий Син Батьківщини з честю та гідністю виконував свій військовий обов’язок. Його сила волі та жага до Перемоги надихали побратимів та додавали сил і впевненості рідним, товаришам. Але 2 липня цього року внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу з боку противника в районі Кліщіївки Донецької області старший солдат Сергій Нурісламов загинув від отриманих, не сумісних із життям, травм.

Сергію назавжди 29…

Сьогодні, 7 липня, по встелені квітами дорозі наш Герой Сергій Нурісламов на щиті повернувся додому, до рідного села, де залишилися найрідніші серцю люди. Мешканці громади, стоячи на колінах, із синьо-жовтими стягами зустрічали свого Захисника.

Попрощатися із загиблим прийшли рідні, близькі, друзі, військовослужбовці, представники влади та мешканці громади.

Востаннє нашому Воїну віддали військові почесті. Рідним Героя вручили Державний Прапор України, яким була покрита домовина. На честь старшого солдата Сергія Олеговича Нурісламова леськівське небо гучно пронизав трикратний стрілецький салют…

Тепер він – навічно з небесною вартою. Тепер він – навіки в строю. Царство Небесне і вічна слава Герою, який віддав життя за незалежність своєї Батьківщини!

Поховали Сергія у рідному селі Леськове, де над його могилою навіки майорітиме синьо-жовтий стяг.

В цю гірку мить схиляємо голови в глибокій скорботі та висловлюємо слова співчуття та підтримки рідним, друзям, побратимам загиблого Воїна. Це гірка втрата та нестерпний біль. Вся громада сумує разом з вами…

Низький уклін і безмежна вдячність загиблому Герою Сергію Олеговичу Нурісламову!

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора