Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожителя з Шабастівки привітали з Днем народження

Дата: 26.07.2023 16:15
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Сьогодні, 26 липня, свій 94-й День народження відзначає мешканець села Шабастівка – Федір Данилович Кібаленко.

 За гарною традицією Монастирищенська громада вітає всіх своїх довгожителів з днем народження. Тож, у цей святковий день зі щирими побажаннями до Федора Даниловича на гостину завітала помічник міського голови в селі Шабастівка Наталія Гедзун.

 Наталія Михайлівна від імені міського голови Олександра Тищенка, щиро віншувала довгожителя квітами та грошовим подарунком і побажала йому міцного здоров’я, благополуччя, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від рідних й ще довгих років життя.

 Народився Федір Кібаленко 26 липня 1929 року в селі Шабастівка. Він, як і всі його ровесники, сповна пізнав, що таке голод, війна, розруха. Трудову діяльність свою розпочинав на Каїтанівському молокозаводі слюсарем. Також працював а колгоспі імені Пархоменка в будівельній бригаді. А ще п’ять років свого життя віддав флоту, де проходив строкову службу.

 Разом з дружиною виховали та виростили двох діток – сина та доньку. Нажаль, час забрав у Федора Даниловича і кохану дружину, і сокола сина, але подарував турботливу донечку, прекрасних онуків і правнуків.

 Дідусь у свої 94 роки веде активний спосіб життя, дуже любить спілкуватися і має світлий розум. Він – мудрий, вольовий, щирий, і попри всі життєві негаразди, завжди привітний та усміхнений.

 Вітаємо Федора Даниловича з Днем народження та бажаємо щасливих років життя при здоров’ї поряд з рідними у мирній вільній Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора