Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожителя села Княжики привітали з Днем народження

Дата: 27.07.2023 12:02
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Сьогодні святкує 99 рік народження Сліпенький Антон Михайлович. Помічник міського голови в с. Княжики, Шарнопільського старостинського округу Микола Фурта завітав до оселі Антона Сліпенького, щоб привітати Антона Михайловича з Днем народження. Від імені міського голови Олександра Тищенка Микола Федорович побажав імениннику міцного здоров’я, оптимізму, довгих років життя, бадьорості духу та вручив квіти й грошовий подарунок.

Народився Антон Сліпенький у с. Княжики 27 липня 1924 року. Під час війни, в 17 років його депортували до Німеччини, де примушували важко працювати на заводі. Після війни Антон Михайлович повернувся до рідного села й створив сім'ю, разом з дружиною Анною Федорівною виховали п'ятеро діток. Все життя пропрацював в колгоспі на важких роботах. Був активним учасником у різних заходах, грав у духовому оркестрі. Має 10 онуків, 18 правнуків та 2 прапраправнуки. В селі ювіляра поважають та відгукуються як про доброго, чуйного чоловіка з ясним розумом, затятого патріота України!

Попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, ювіляр зберіг в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Тож вітаємо Антона Михайловича з Днем народження, бажаємо міцного здоров'я, радості й благополуччя на довгі щасливі роки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора