Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади

Дата: 27.07.2023 18:11
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Як вже повідомлялось раніше, Монастирищенська міська рада працює над розробкою Стратегії розвитку громади на період до 2027 року.

 Нагадуємо, що Стратегія – це основний документ для реалізації соціально-економічного розвитку громади, який визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм. Основним завданням цього документу є досягнення довгострокових цілей розвитку громади.

 Також Стратегія – це інструмент покращення конкурентоспроможності громади, оскільки зможе допомогти привернути увагу інвесторів та грантодавців.

 Багато з вас, мешканців Монастирищенської міської територіальної громади долучились до розробки Стратегії, взявши участь в опитуванні для жителів та представників бізнесу громади, результати якого – невід’ємна та визначальна частина майбутньої Стратегії розвитку.

 Сьогодні, 27 липня, відбулось друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Монастирищенської міської територіальної громади на період до 2027 року, за участі Черкаської Агенції регіонального розвитку.

 Під час засідання члени робочої групи проаналізували загальну характеристику громади, ознайомилися з результатами проведеного анкетування думки мешканців Монастирищини щодо пріоритетів розвитку громади.

 Також у рамках засідання члени робочої групи працювали над SWOT-аналізом, а саме визначали внутрішні фактори (сильні та слабкі сторони) і зовнішні фактори (можливості та загрози розвитку громади). Під час роботи та обговорення SWOT-аналізу, присутні акцентували увагу на тому, що громада повинна максимально використати свої сильні сторони та працювати над мінімізацією слабких сторін, враховуючи наявні можливості та ймовірні загрози для розвитку громади.

 Під час обговорень учасникам вдалося систематизувати свої напрацювання, які стануть основою для формулювання дерева цілей Стратегії розвитку громади та подальших кроків із її розробки.

 Зазначимо, що робота над розробкою проєктів на етапі пошуку ідей Стратегії розвитку громади продовжується. Члени робочої групи розпочинають роботу над розробкою конкретних заходів і завдань на період реалізації Стратегії. Ознайомитися з усією наявною інформацією щодо розробки Стратегії розвитку можна на офіційному сайті Монастирищенської міської ради у розділі « Стратегія розвитку Монастирищенської міської територіальної громади» .

 Також повідомляємо, що усі бажаючі можуть долучитися до їх формування та висвітлити своє бачення проблем і перспектив розвитку нашої громади, подавши свої пропозиції до міської ради.

 Спільними зусиллями ми зможемо зробити Монастирищенську громаду найкращою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора