Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергову нараду робочої групи з питань підготовки об’єктів комунального майна та житлового фонду Монастирищенської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років

Дата: 02.08.2023 17:01
Кількість переглядів: 25

Фото без опису

За дорученям міського голови Олександра Тищенка проведено нараду щодо виконання заходів з підготовки об’єктів комунального майна та житлового фонду громади до роботи в осінньо-зимовий період. Закрема під час наради йшлося про наявність коштів для розрахунку за енергоносії, повірку вузлів обліку, придбання твердого палива для фельдшерських пунктів та закладів загальної освіти, здійснення постачання теплової енергії, водопостачання та водовідведення в умовах надзвичайних ситуацій зумовлених військовими діями в нашій країні. Основна увага була закцентована на забезпечені паливно-мастильними матеріалами та справності приладів резервного живлення.

Тож під час наради робоча група відпрацьовувала всі можливі механізми до сталого проходження та нормального входження в опалювальний сезон.

За результатами наради кожному керівнику були надані окремі доручення, які забезпечать розпочати опалювальний сезон вчасно та якісно. Загалом планується, що до 1 жовтня 2023 року об’єкти комунального майна та житлового фонду Монастирищенської міської територіальної громади будуть 100% готові до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора