Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищенській лікарні розпочала роботу лікар-лор

Дата: 02.08.2023 14:56
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Колектив Монастирищенської багатопрофільної лікарні поповнився молодою фахівчинею – з 1 серпня у закладі розпочала свою роботу лікар-лор, Глушок Катерина Олексіївна.

Катерина родом із Монастирища. Після закінчення школи навчалася в Національному медичному університеті ім. О.О. Богомольця. Інтернатуру проходила у м. Черкаси. Тепер повернулася у рідне місто, щоб надавати допомогу й лікувати земляків.

Бажання стати лікарем у Катерини Глушок виникло ще в дитячому віці. Ще з дитинства дівчиyа прагнула лікувати людей. Вибір стояв тільки між стоматологією чи лікувальною справою. Але з часом все вирішилося сам -собою. «Я дуже люблю свою професію, в жодній іншій не уявляю себе ні на мить. Подобається саме мій фах – отоларингологія», – каже Катерина Олексіївна.

З першого ж дня у Катерини Глушок роботи вистачає, адже певний час лікувальний заклад працював без лікаря-отоларинголога. Тож люди тільки чують, що у лікарні уже приймає лікар-лор, відразу звертаються. Прийом здійснюється у кабінеті №11 поліклінічного відділення з 8:00 до 14:30. Відзначимо, що прийом лікаря здійснюється тільки за направленням терапевта чи сімейного лікаря.

Бажаємо Катерині Олексіївні довгих років бездоганної діяльності з швидким одужанням пацієнтів, віри в себе, удачі, позитиву та успіхів в подальшій трудовій діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора