Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча нарада директорів закладів культури

Дата: 04.08.2023 12:16
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Сьогодні, 4 серпня, відбулася робоча нарада директорів закладів культури Монастирищенської громади. Участь у зібранні взяла і заступниця міського голови Зоряна Заворотна.

Розпочали зустріч із хвилини мовчання за усіма загиблими Героями внаслідок російсько-української війни.

Опісля, Зоряна Заворотна звертаючись до працівників культури, подякувала усім присутнім за працю, за активну діяльність, зокрема, у волонтерській сфері. Адже всі заходи, які проходять на підтримку наших Захисників – це свідчення того, що ми їх підтримуємо та чекаємо додому, тож на цьому не варто зупинятися. Окремо Зоряна Володимирівна подякувала за те, що працівники культури залучають діток до культурної самодіяльності,саморозвитку, зацікавлюють їх до спілкування з однолітками, тим самим відволікаючи їх від гаджетів.

Далі учасники наради перейшли до обговорення робочих питань. Зокрема, роботу закладів культури у вечірній час, благоустрій тощо.

Начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін представив директорам клубних закладів нових колег, і підвів підсумки роботи закладів культури за перше півріччя та окреслив план дій на друге півріччя. Також Юрій Миколайович поінформував присутніх, що відповідно до реформи культурної сфери в Україні, методичних рекомендацій Міністерства культури та інформаційної політики та, відповідно, прийнятого рішення на 15 сесії депутатами міської ради «Про утворення КЗ «Центр культурних послуг Монастирищенської міської ради Черкаської області» всі клубні та бібліотечні заклади громади об'єднаються у новий комунальний заклад – Центр культурних послуг Монастирищенської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора