Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монастирищина долучилася до участі у Регіональному ветеранському форумі «ГРОМАДИ – ЗАХИСНИКАМ»

Дата: 04.08.2023 12:19
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

Форум під назвою «ГРОМАДИ – ЗАХИСНИКАМ» відбувся учора в конференц-залі діагностичного центру Черкаської обласної лікарні. Представники влади, захисники, медики, народні депутати – форум зібрав багатьох, кого турбує питання реабілітації та реінтеграції військових.

Монастирищенську громаду на форумі представляли заступник міського голови Зоряна Заворотна і начальник відділу соціальної політики та охорони здоров’я Катерина Скригун. Зоряна Володимирівна була спікером у другій панельній дискусії, де йшлося про розробку унікальних кейсів для підтримки захисників та їх родин, та обмін напрацюваннями.

Також під час форуму йшлося про роботу в громадах щодо ветеранської політики, про помічників та кейс-менеджерів, про нові соціальні послуги тощо. Дуже важливо уже зараз напрацьовувати інструменти, чіткі алгоритми, нарощувати свої спроможності для гідної зустрічі ветеранів у громаді. Адаптація військовослужбовців до цивільного життя – це надзавдання для усіх нас, де кожен має розуміти свою відповідальність перед ветеранами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора