Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Халаїдові ремонтують будівлю фельдшерського пункту

Дата: 04.08.2023 16:01
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Як зазначила директорка КНП «Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмила Редванська, фельдшерський пункт у селі Халаїдове перебував в аварійному стані. Тож з метою покращення умов надання медичної допомоги мешканцям Халаїдівського старостинського округу було прийняте рішення провести ремонт будівлі.

 Відтак, у червні цього року за сприяння міського голови Олександра Тищенка та депутата міської ради, керівника ФГ «Обрій» Михайла Возного, було розпочато ремонтні роботи.

 Наразі проведено обрізку аварійних дерев, замінено покрівлю будівлі, демонтовано стару грубу, двері, підлогу та веранду, виконано стяжку стін і підлоги, побудовано внутрішню туалетну кімнату, зроблено перестінки в одному із кабінетів і котельні, здійснено розводку електропроводки, влаштовано системи водопостачання та водовідведення та підведено їх до кабінетів.

 Тож зроблено вже чимало роботи та не менше залишається ще виконати. Зокрема, замінити вхідні та міжкімнатні двері, встановити металопластикові вікна, пофарбувати стіни, покласти плитку, установити санітарно-гігієнічне обладнання та інше.

 Директорка лікувального закладу щиро дякує міському голові та Михайлу Возному за підтримку та допомогу медичній галузі громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора