Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Монастирищенській лікарні ще один молодий лікар – хірург Роман Мельник

Дата: 08.08.2023 14:03
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

Із 3 серпня 2023 року в КНП «Монастирищенська багатопрофільна лікарня» розпочав роботу молодий лікар-хірург Мельник Роман Васильович.

Роман Мельник наш земляк, родом із м. Монастирища. У 2014 році закінчив Монастирищенську школу №2 та вступив на навчання до Вінницького національного медичного університету ім. М.І.Пирогова. «Мені ще зі школи легко давалися природничі науки, тому у 10 класі почав задумуватися про вибір медичної професії, хоча й медиків у родині в мене не було, – розповідає молодий лікар. – Про хірургію відразу не думав, вчився, придивлявся до різних медичних спеціалізацій, а коли у 2018 році від університету брав участь у Всеукраїнській олімпіаді з оперативної хірургії та топографічної анатомії й посів ІІ місце – зрозумів, що хірургія – це моє».

В університеті Роман Васильович зустрів справжнє кохання, саме тут познайомився з майбутньою дружиною Тетяною. До речі, Тетяна Мельник лікар-анастезіолог, поки що навчається на інтернатурі у м. Київ.

Після закінчення навчання в університеті у Романа Мельника була інтернатура в Національному університеті охорони здоров’я та Уманській ЦРЛ. На постійне місце роботи Роман Васильович повернувся в рідне Монастирище, адже протягом всього навчання в Монастирищенській лікарні проходив практику. Тут потоваришувався з лікарями-колегами. Тут йому комфортно та затишно, тут його підтримують та допомагають, а головне, що тут він зможе допомагати землякам.

Щиро вітаємо Романа Васильовича Мельника з початком професійної діяльності. Бажаємо злагодженої роботи, взаємоповаги в колективі, спільних успіхів в боротьбі за здоров'я пацієнтів, а також всіх добрих благ в особистому житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора