Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий керівник у Монастирищенській дитячій музичній школі

Дата: 08.08.2023 12:59
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Сьогодні заступник міського голови Зоряна Заворотна і начальник відділу культури та туризму Юрій Кудін представили нового керівника Монастирищенської дитячої музичної школи. Згідно розпорядження міського голови Олександра Тищенка із 8 серпня 2023 року виконуючою обовязки директора закладу стала Тетяна Андріївна БАХАДИР.

Тетяна Андріївна працює в музичній школі уже понад 20 років. Була завідуючою відділом народних інструментів, потім – відділом оркестрових інструментів. Керувала не одним інструментальним колективом як викладачів, так і учнів.

Тетяна Бахадир уже зараз має плани та ідеї для розвитку мистецького закладу та покращення умов праці колег.

Зоряна Володимирівна подякувала Віталії Подолянюк, яка очолювала заклад дотепер, й привітала Тетяну Бахадир із новою посадою. Музична сфера має великий потенціал, який притаманний нашій талановитій молоді і завдання працівників закладу – допомогти його розкрити, навчати та підтримувати дітей. Тож, ще раз вітаємо Тетяну Андріївну та бажаємо, нехай всі Ваші сміливі плани реалізовуються на благо нашої музичної школи, її викладачів та учнів. Будьте креативною, творчою та натхненною у своїй роботі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора