Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення тарифів КП "Теплокомуненерго"

Дата: 11.08.2023 08:30
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

Виконавчий комітет Монастирищенської міської ради повідомляє, що у зв’язку із набранням чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення та "зеленої" трансформації енергетичної системи України» № 3220-ІХ від 30.06.2023 до проєкту рішення виконавчого комітету Монастирищенської міської ради «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та на послуги з постачання теплової енергії,  які надає споживачам комунальне підприємство «Теплокомуненерго» міста Монастирище» внесено зміни. Проєкт рішення виконавчого комітету Монастирищенської міської ради «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та на послуги з постачання теплової енергії,  які надає споживачам комунальне підприємство «Теплокомуненерго» міста Монастирище», що опубліковано у загальнополітичному виданні Уманського району «Зоря» від 04 серпня 2023 року № 29 (222) вважати недійсним.

      Спосіб надання зауважень і пропозицій

   Надсилання зауважень і пропозицій здійснюється відповідно до чинного законодавства у письмовій формі на поштову адресу Монастирищенської міської ради: 19101, Черкаська область, м. Монастирище, вул. Соборна, 117.  

       Пропозиції та зауваження будуть прийматися від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом 10 (десяти) робочих днів з дати оприлюднення проєкту у друкованих засобах масової інформації.

Із додатками до рішення можна ознайомитися на офіційній сторінці Монастирищенської міської ради в мережі інтернет: https://monastyrysche-gromada.gov.ua.

    Телефон для довідок: 2-21-51.

Проєкт рішення

Додаток (тарифи)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора