Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У центрі культури та дозвілля відбулось відкриття благодійної виставки картин художника Олександра Галая

Дата: 23.08.2023 15:15
Кількість переглядів: 88

Фото без опису

Сьогодні в центрі культури та дозвілля відбулось відкриття благодійної виставки картин «Барви української душі» відомого на Монастирищині і за її межами художника Олександра Галая, приурочене до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Міський голова Олександр Тищенко та начальник Четвертого відділу Уманського районного ТЦК СП Руслан Бадзьор привітали Олександра Галая з відкриттям виставки та подякували митцю за підтримку ЗСУ.

Олександр Галай – неймовірно талановитий художник. Він є прикладом людини, яка не боїться складнощів, гідно сприймає всі випробування долі та захоплює своєю активною життєвою позицією. У час великої війни, у час великого випробування людяністю Олександр Дмитрович робить те, що уміє найкраще – малює картини, аби їх продати і ці кошти передати на потреби Воїнів-земляків, щоб підтримати наших Захисників на шляху до Перемоги.

Що ж до експозиції, то вона налічує 36 нових полотен, створених Олександром Дмитровичем протягом останнього року. Представлені митцем роботи описують як природу рідного краю, так і його історію. Від його картин перехоплює подих і від них справді неможливо відвести очей – вони зачаровують та надихають.

Запрошуємо мешканців і гостей громади відвідати виставку нашого митця та поєднати любов до мистецтва з підтримкою наших Захисників. Ознайомитись із картинами Олександра Галая та, за бажанням, придбати можна буде до 20 вересня у центрі культури та дозвілля. Виставкова зала працює з понеділка до п’ятниці з 10:00 до 17:00 години, обідня перерва з 13:00 до 14:00 години. А також і у вихідні з 10:00 години.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора