Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заступник міського голови Зоряна Заворотна та начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана взяли участь в Форумі освітян Уманщини.

Дата: 24.08.2023 11:11
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Вчора, 23 серпня, заступник міського голови Зоряна Заворотна та начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана взяли участь в Форумі освітян Уманщини.

За круглим столом освітяни Уманського району ділилися своїми успіхами та досягненнями за минулий навчальний рік і разом із представниками райдержадміністрації, територіальних громад, відповідних служб району обговорили початок нового навчального року.

Як зазначив під час Форуму очільник району Ігор Миклащук: – «Робимо все, аби заклади освіти територіальних громад працювали у звичайному режимі, а діти змогли повернутися за парти».

Тож новий навчальний рік у всіх громадах району планують розпочати очно, або ж у змішаному режимі, звичайно, якщо це дозволять безпекові умови.

До слова зауважимо, що під час Форуму Монастирищенську міську раду та управління освіти, молоді та спорту було відзначено грамотою та подякую Уманської райдержадміністрації за якісну організацію навчально-виховного процесу та якісне оздоровлення дітей, учнівської молоді в період дії воєнного стану.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора