Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вшанували пам'ять загиблих Захисників України

Дата: 29.08.2023 16:34
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

Щороку 29 серпня наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. У цей день ми вшановуємо пам'ять воїнів, які віддали життя за Батьківщину.

Війна в Україні триває вже 9 років, а повномасштабне вторгнення – 1,5 року. За цей час тисячі хоробрих синів і дочок України загинули через військові дії. Про точні військові втрати ми дізнаємося після Перемоги, але кожен загиблий на фронті – це неоціненна втрата для країни і для сім'ї військового.

Сьогодні, у цей пам’ятний день, міський голова Олександр Тищенко, його заступники Зоряна Заворотна та Сергій Говрас, начальник Четвертого відділу Уманського районного ТЦК СП Руслан Бадзьор, старости та помічники міського голови в селах поклали квіти до пам’ятних знаків та могил наших земляків, загиблих Захисників України.

Вічна слава всім Захисникам і Захисницям України, які віддали життя за свою Батьківщину! Тепер вони стали ангелами в Царствіо Небеснім. Нехай їхнє життя на небесах буде легким, а їхні рідні та друзі знайдуть сили пережити страшну втрату.

Слава Україні! Героям Слава!

Пам’ятаємо і будемо пам’ятати…

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора