Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ювілярку із Цибулева привітали з 95-річчям

Дата: 29.08.2023 16:55
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

26 серпня свій славний 95-річний ювілей відзначила жителька селища Цибулів – Єгорова Людмила Степанівна.

Народилася Людмила Степанівна 26 серпня 1928 року у родині колгоспників. Закінчила 7 класів Цибулівської школи й вирішила навчатися далі. У 1947 році вступила до Самбірського технікуму радянської торгівлі, де навчалася на бухгалтера-рахівника. Після закінчення навчання залишилася працювати на Волині, де й зустріла своє кохання – майбутнього чоловіка. Та згодом молода сім’я переїхала жити у Цибулів. Тут Людмила Єгорова працювала бухгалтером у торговій мережі, а згодом – бухгалтером у сільській раді. Загального трудового стажу жінка має аж 35 років.

До вітань родини ювілярки приєднались в цей день староста Цибулівського старостинського округу Сергій Кучеренко та діловод Лариса Плахотнюк, від імені міського голови Олександра Тищенка гості висловили Людмилі Степанівні свою шану та повагу за нелегкий життєвий шлях і мудрість.

Довгожителі нашої громади – це історія з багатим досвідом та незламністю. Всім нам потрібно вчитися в таких людей витримки, сили духу, оптимізму, які вони попри, всі труднощі, пронесли через все життя та передають його своїм дітям та онукам.

Складаємо щирі слова вдячності за життєву мудрість, бажаємо здоров’я, завжди бути в піднесеному настрої й оточені затишком та комфортом рідних! Миру і довгих років життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора