Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

60 000 доларів для малих та середніх підприємців: стартує освітньо-грантова програма «Міцність»

Дата: 30.08.2023 11:30
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Мінцифри запускає освітньо-грантову програму «Міцність», щоб підтримати постраждалий від повномасштабної війни бізнес з Харківської, Дніпропетровської та Одеської областей у поверненні до регіонів, відновленні та розвитку своєї діяльності.

За результатами опитування бізнесу станом на червень 2023 року, 10% підприємств здійснили релокацію внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну, 4,5% опитаних респондентів планують повернути бізнес на довоєнну локацію.

Нова освітньо-грантова програма дасть змогу 60 малим і середнім підприємствам здобути необхідні знання та фінансову підтримку для забезпечення робочих місць, підвищення конкурентоспроможності та економічного розвитку регіонів.

У межах програми «Міцність» передбачається проведення комплексу освітніх і психологічних офлайн-заходів у центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі та Кривому Розі, а також в онлайн-форматі від центру підтримки підприємців у Харкові.

За результатами проходження програми та створення власної стратегії відновлення бізнесу й нових робочих місць буде обрано 20 найпрогресивніших учасників проєкту, кожен з яких отримає фінансову допомогу в $3000 для покриття витрат на закупівлю нового обладнання, ремонт приміщення, запасів сировини та інших необхідних витрат для розвитку бізнесу.

Навчальна програма передбачає інтенсивні воркшопи, майстер-класи, лекції та семінари, на яких учасники з допомогою експертів розвинуть практичні навички щодо планування бізнесу, маркетингу, міжнародної торгівлі, бухгалтерського та фінансового менеджменту, електронної комерції, розвитку інноваційних технологій та психологічної стійкості. «Міцність» передбачає індивідуальні та групові консультації з лекторами й менторську підтримку під час навчання й після його завершення.

Дізнатися деталі про умови участі, а також податися на програму можна на порталі Дія.Бізнес.

Дедлайн подання заявки — 8 вересня 2023 року (23:59).

Освітньо-грантову програму «Міцність» організовано мережею центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма реалізовується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора