Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Серпневий форум працівників освіти

Дата: 30.08.2023 17:09
Кількість переглядів: 46

Фото без опису

У освітянській спільноті уже стало традиційним напередодні нового навчального року збиратися разом, щоб підбити підсумки минулого року, поділитись своїми здобутками та підготуватися до чергового року навчання. Отож цьогорічний освітянський форум Монастирищенської громади відбувся 30 серпня у Сатанівському закладі загальної середньої освіти.

Участь у заході взяли керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники, голови профспілкових комітетів. До форуму долучилася й заступник міського голови Зоряна Заворотна.

На початку заходу присутні поклали квіти до меморіальних дошок загиблому Герою Олександру Кандаурову, одному із ініціаторів Народного Руху України Анатолію Лупиносу та хвилиною мовчання вшанували пам'ять українських дітей, вчителів, директорів, працівників освітніх закладів, всіх тих, хто віддав своє життя за майбутнє України.

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Зоряна Заворотна. Вона зауважила, що розпочинається уже третій навчальний рік в умовах війни, але завдяки мудрості, таланту та працездатності наших педагогів ми рухаємося вперед. «У нашій громаді продовжується надання освітніх послуг та для досягнення здобувачем освіти очікуваних результатів навчання, необхідна взаємодія між усіма учасниками освітнього процесу – керівництва закладів освіти, батьків, громади. Тільки цілеспрямоване та якісне партнерство допоможе вирішити наявні проблеми освіти в громаді», – сказала Зоряна Володимирівна та щиро побажала, щоб новий начальний рік став роком миру, нових професійних досягнень та особистих звершень.

Також Зоряна Володимирівна від імені міського голови Олександра Тищенка вручила Грамоти Монастирищенської міської ради начальнику управління освіти, молоді та спорту Монастирищенської міської ради Ніні Завертані, консультанту КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Монастирищенської міської ради» Інні Костриці та вчителю фізичного виховання ОЗЗСО І-ІІІ ступенів «Ліцей «Ерудит» Олександру Костриці за високий фаховий рівень, сумлінне виконання обов’язків під час організації та успішного проведення національного мультипредметного тесту у 2023 році.

Всі присутні мали можливість повернутися у навчальний рік, що минув, та переглянути короткий відеозвіт про окремі аспекти роботи освітньої галузі нашої громади.

Начальник управління освіти, молоді та спорту Ніна Завертана здійснила аналіз роботи освітньої галузі у 2022-2023 навчальному році та розповіла про особливості організації освітнього процесу в 2023-2024 навчальному році.

Звернулася до присутніх і голова Монастирищенської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Ірина Милова. Ірина Павлівна розповіла про роботу профспілки за минулий рік та побажала освітянам плідної праці протягом нового навчального року.

Окрім цього, гостям було організовано екскурсію освітнім закладом та продемонстровано презентацію про життя Сатанівського закладу освіти, його учнів та вчителів.

Процес обговорення виступів відбувся у форматі дискусійної панелі. Всі присутні мали можливість отримати відповіді на хвилюючі питання.

Підсумки підведені, пріоритети визначені. Тож бажаємо всім у новому навчальному році Перемоги, мирного неба, міцного здоров’я, виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової Монастирищини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора