Монастирищенська міська громада
Черкаська область, Уманський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мобільний медичний пункт здійснюватиме прийом пацієнтів: 8, 15, 22 та 29 вересня з 13:00 годин на базі ГО «Хвиля добра»

Дата: 31.08.2023 11:29
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

Мобільний медичний пункт, який Монастирищенський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав від Червоного Хреста, здійснюватиме прийом пацієнтів: 8, 15, 22 та 29 вересня з 13:00 годин на базі ГО «Хвиля добра» за адресою: м. Монастирище, вул. Соборна, 122 (приміщення колишньої їдальні машинобудівного заводу, над магазином «Оптовик»).

Мобільна бригада проводитиме огляд не лише внутрішньо переміщених осіб, а усіх бажаючих мешканців міста та села Нове Місто.

Нагадаємо, у складі мобільної бригади працюють лікарі загальної практики сімейної медицини КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Халаман Алла Анатоліївна та Гулеватий Василь Петрович.

Тож запрошуємо внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку, маломобільні групи населення та усіх, хто потребує первинного огляду та не може звернутися до лікаря безпосередньо в Центрі первинної медико-санітарної допомоги, звертатися до лікарів мобільної бригади на базі ГО «Хвиля Добра». Скористайтеся можливістю отримати кваліфіковане обстеження, консультацію спеціаліста та безкоштовні ліки, згідно призначення.

Також нагадуємо, що мобільна бригада здійснює щоденні виїзди в населені пункти громади згідно графіка.

Потурбуйтесь про своє здоров’я та здоров’я рідних!

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора